Het kan natuurlijk voorkomen dat je toch besluit om een artikel niet te houden. Bij Tiptopdeal bieden we je een bedenktijd van 14 dagen om aan te geven dat je een artikel wilt retourneren, zodat je rustig de tijd kan nemen of het product wat voor jou is. Om alles in goede banen te leiden zijn er wel enkele simpele procedures.

Retourinstructies

1. Meld de retournering aan door een e-mail te sturen naar support@tiptopdeal.nl;
2. Stuur het pakket op naar ons met het retourlabel dat wij je hebben toegestuurd;
3. Geef je pakket af bij het gekozen pakketpunt bij jou in de buurt;
4. Bewaar het fysieke of digitale verzendbewijs met de track & trace-code totdat het aankoopbedrag op je rekening staat;

Wij zullen je binnen 14 dagen terugbetalen op de betaalmethode van je aankoop na ontvangst van de retournering.

Producten met afwijkende retourvoorwaarden
Er zijn een aantal artikelen waarop afwijkende retourvoorwaarden van toepassing zijn. Het gaat hierbij om de volgende artikelen:

- Artikelen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
- Artikelen die na levering door hun aard onherroepelijk zijn vermengd met andere zaken;
- Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling na levering is verbroken;
- Artikelen die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben;

Wie betaalt de verzendkosten voor de retournering?
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening, omdat wij de verzendkosten van de heenzending al voor onze rekening nemen. Wij sturen je na aanmelding van het retour een retourlabel dat we van het terug te betalen bedrag aftrekken.

Wat doe ik als mijn bestelling, beschadigd, incompleet, defect of verkeerd is geleverd?
Heb je een product ontvangen dat tijdens het transport defect is geraakt of heb je een verkeerde levering ontvangen? Neem dan binnen 24 uur na bezorging contact op met support@tiptopdeal.nl. Vermeld het ordernummer en voeg foto's en/of een video toe waarop de beschadiging of het defect duidelijk zichtbaar is.