Wat is Tiptopdeal?

Tiptopdeal is de dagaanbieder met de meeste exclusieve deals voor de laagste prijs. De producten in de aanbieding zijn slechts 24 uur beschikbaar en altijd tegen een zeer scherpe lage prijs. Elke dag verschijnt er een product op de voorpagina dat die dag exclusief in de aanbieding is, wacht dus niet te lang en bestel direct!

Hoe werkt het?

Tiptopdeal biedt dagelijks kansen voor zowel klanten als voor de leverancier. Door deze twee samen te brengen door unieke en veelbelovende dagdeals zorgt het team van Tiptopdeal dagelijks voor deals die voor herhaling vatbaar zijn.

Onze service

De verzending wordt verzorgd door onze fulfilmentpartner Efulfilment Europe B.V. Daarna wordt deze verzending aangeboden aan DHL die het pakket bij je thuisbezorgen.

Onze voorraad

De meeste producten hebben wij in onze voorraad liggen. Het komt ook weleens voor dat we door onze voorraad heen zijn, waardoor de levertijd op kan lopen. In dat geval houden wij je altijd op de hoogte.

Addertjes onder het gras?

Je zou denken dat er addertjes onder het gras zouden liggen, maar toch is dat niet het geval. Wij kiezen de beste deals uit en bieden deze aan tegen de laatste prijs.

Klantenservice

Wij maken graag kennis of een praatje met je. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18:00 uur bereikbaar.

Je kan ons mailen op: support@tiptopdeal.nl

Ons vestigingsadres

Tiptopdeal
Sontstraat 5
8262 VP KAMPEN

Onderdeel van Adza Media
KvK: 74209493
BTW: NL0023.77.786.B42

Ons retouradres

Efulfilment Europe B.V.
Radioweg 24
1324 KP ALMERE