Wij hebben een aantal betaalmethoden te bieden waarmee je de bestelling kunt plaatsen. Je kunt bij ons betalen met iDEAL, Klarna, in3: in drie termijnen, PayPal, Creditcard en Bancontact. Alle betalingen die worden verricht op Tiptopdeal.nl lopen via een beveiligde betaalomgeving. Wij maken gebruik van een veilige SSL-verbinding die linksboven ook te zien is aan het slotje.

Hoe werkt het?
Wanneer je gaat afrekenen, kan je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgestuurd naar de betaalomgeving van jouw bank, waar de betaalopdracht klaar staat. Zodra je de bankgegevens hebt ingevuld kan je de betaling autoriseren. De betaling wordt meteen overgemaakt en wij kunnen meteen aan de slag om jouw product(en) te leveren.

iDEAL biedt een aantal voordelen

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren
  • Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

PayPal
Als je een PayPal-account hebt kan je direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account. Je betaling kan je dan online autoriseren, zodat je meteen weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd. Heb je nog geen account? Dan kun je een account aanmaken op www.paypal.nl.

Creditcard
Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa, Mastercard of American Express creditcard. Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens.

Achteraf betalen (Klarna)
Wij bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit is niet met acceptgiro, maar met de betaalmethode Klarna. Wanneer je kiest voor achteraf betalen wordt er een aantal dagen na het versturen van je bestelling een factuur gestuurd vanuit Klarna.

In3: in drie termijnen
Je kent het wel: je wilt een product kopen maar het komt net niet uit om een grote uitgave in één keer te betalen. Kies dan bij de betaalopties voor In3! Je betaalt kosteloos gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Dit is mogelijk bij aankopen van €100 tot €3000. Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling. Je krijgt hiervoor een herinnering per mail. Deze betaalmethode is ideaal, want je betaalt geen rente en je wordt ook niet BKR geregistreerd.