Op welke manieren kan ik betalen? 

iDEAL
iDEAL is de standaard betaalmethode die wordt gebruikt binnen Nederland.
Het systeem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken, zodat elke bank geschikt is voor deze betaalmethode.
Het is een eenvoudige en snelle manier van betalen.

Deze betaling verloopt veilig en voor het betalen met iDEAL rekenen wij geen extra kosten.

Mastercard en Visa
Je kunt bij ons betalen met Mastercard en Visa. De commissie nemen wij voor onze rekening, zodat je geen extra kosten hoeft te betalen.

American Express
Je kunt bij ons ook betalen met American Express. De commissie nemen wij voor onze rekening, zodat je geen extra kosten hoeft te betalen.

Achteraf betalen met Klarna
Klarna voert voor Tiptopdeal het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je per mail een digitale factuur ontvangt.
Vanaf dat moment heb je 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen. Meestal kun je de betaling met 10 dagen of langer verlengen.

Ter goedkeuring van je verzoek voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. 

Je verzoek tot betaling kan in sommige gevallen worden geweigerd om de volgende redenen:

  • Het kan voorkomen je niet aan het opgegeven factuuradres gekoppeld kunt worden.
  • Je hebt het adres van een bedrijf of een verkeerd adres opgegeven.
  • Je hebt een bijnaam of een verkeerde naam opgegeven.
  • Het factuuradres wijkt van het verzendadres af.
  • Het verzendadres is een opslagplaats.
  • Je individuele bestellimiet is voor de gevraagde bestelling overschreden.

Voor vragen over je betaling kun je altijd contact opnemen met Klarna. Zij zullen je elke dag te woord staan met vragen over je betaling.

PayPal
Het is mogelijk om in onze webshop te betalen met PayPal. De commissie wordt doorberekend. Bij een eventuele terugbetaling krijg je het volledige aankoopbedrag terugbetaald, dus inclusief de commissie die je hebt betaald.


PayPal is een van de veiligste methoden voor online aankopen. Daarnaast is het overzichtelijk en makkelijk, want je bankrekening of creditcard kun je eenvoudig koppelen aan je account op PayPal. De betalingen worden direct afgehandeld en bevestigd in het systeem van PayPal.

Dankzij de PayPal-kopersbescherming krijg je het geld terug, indien wij het artikel niet hebben verstuurd of als het artikel er heel anders uitziet dan was beschreven.

Bancontact / Mister Cash
Met de betaalmethode Bancontact / Mister Cash betaal je snel en veilig. Er worden betaalkosten gerekend over het aankoopbedrag. Vul je kaartnummer- en vervaldatum in en je wordt automatisch doorverwezen naar de vertrouwde betaalomgeving van je bank.


Hier word je gevraagd om het aankoopbedrag te controleren en om je aan te melden via de online beveiligingsmodule die je van de bank hebt gekregen.

Om de betaling te kunnen voldoen moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Jouw bank ondersteunt de dienst
  • Je beschikt over een identificatiemiddel
  • Je hebt een kaartnummer en vervaldatum