Over ons

Tiptopdeal is de dagaanbieder met de meeste exclusieve deals voor de laagste prijs. De producten in de aanbieding zijn slechts 24 uur beschikbaar en altijd tegen een zeer scherpe lage prijs. Elke dag verschijnen er een aantal op de voorpagina die alleen die dag exclusief in de aanbieding zijn, wacht dus niet te lang en bestel direct!

Wij zijn een klein team dat actief is in Kampen die dagelijks ervoor zorgen om de klanten blij te maken met fantastische deals voor een scherpe prijs. Ons magazijn is gevestigd in Almere, zodat onze logistieke medewerkers met alle zorg jouw pakket kunnen opslaan, inpakken en verzenden.

Heb je vragen en wil je meteen antwoord? Kijk dan bij onze klantenservice pagina voor de "meest gestelde vragen" of stuur een e-mail naar ons waarbij je binnen 24 uur een reactie van ons krijgt.

Tiptopdeal biedt dagelijks kansen voor zowel klanten als voor de leverancier. Door deze twee samen te brengen door unieke en veelbelovende dagdeals zorgt het team van Tiptopdeal dagelijks voor deals die voor herhaling vatbaar zijn.

Klantenservice: support@tiptopdeal.nl
KVK-nummer: 74-20-94-93
BTW-nummer: NL0023.77.786.B42

Onderdeel van Adza Media  

Bereikbaarheid:
Van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur 

Vestigingsadres
Tiptopdeal
Sontstraat 5
8262 VP KAMPEN

Retouradres
Efulfilment Europe B.V.
Radioweg 24
1324 KP ALMERE