Anti blafband - Pijnloos, ideaal voor training

Beschikbaarheid: In voorraad

van: € 39,95

NU € 14,95

- 63% korting

Anti blafband - Pijnloos, ideaal voor training

* Vereiste velden

van: € 39,95

NU € 14,95

- 63% korting

Deze deal duurt nog:
:
:

Deal beschrijving

Sommige honden blaffen veel en luid en dit kan de nodige irritatie opwekken. Niet alleen bij jou als baasje, maar ook bij de buren. Met deze anti blafband kan je het gedrag van overmatig blaffende honden beïnvloeden. De methode is geheel pijnloos en tevens geschikt als ondersteuning van een puppy- of hondentraining.

Deze anti blafband van onze groothandel is waterdicht, waardoor het geen probleem is als de hond ineens zin krijgt om in het water te spelen. Doordat het vervelende signaal steeds optreedt wanneer de hond blaft, zal deze leren dat hij iets doet wat niet mag.
Meestal is er binnen 2 à 3 weken een verandering op te merken. De ultrasone geluiden zijn voor de mens niet hoorbaar, zodat dit niet alsnog irritatie op zal leveren. Een led indicator geeft aan wanneer de blafband actief is. De band kan gemakkelijk aan- en uitgezet worden door middel van een knop.

Deze blafband is comfortabel voor de hond en heel licht in het dragen. Door de trillingen van het blaffen wordt deze band geactiveerd. Op dat moment geeft deze band een signaal dat door de hond als irritant ervaren wordt. De voordelen van deze antiblafband:

Bevat geen scherpe randen
Licht in het dragen
Gemakkelijk verstelbaar
In te stellen op lage of hoge sensibiliteit
Werkt uitsluitend met ultrasone geluiden

Service

Short Description

Binnen 14 dagen kunt u uw bestelling retourneren. Het artikel dient ongebruikt te zijn en voor zover mogelijk verpakt in de originele verpakking met aangehecht labels of kaartjes. Na retourzending ontvangt u het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug (ruilen is mogelijk, mits op voorraad).

• 5,95 verzendkosten
• Betaal veilig en gemakkelijk
• Levertijd: 3-5 werkdagen

Meer Deals